15 oferte pentru logo-ul şi mascota proiectului „Arad-Capitală Culturală Europeană 2021”

0
167

mascotaUn număr de 15 plicuri cu oferte au fost depuse la Primăria municipiului Arad având ca temă logo-ul şi mascota proiectului “Arad-Capitală Culturală Europeană 2021”, termenul limită de depune a lucrărilor fiind 23 mai, data poştei.

Câştigătorul concursului va fi anunțat în perioada 2-9 iunie.

“Concursul lansat de Asociaţia Arad-Capitală Culturală Europeană 2021 şi Primăria Municipiului Arad pentru logo şi mascotă se apropie de final. Termenul limită de depunere a lucrărilor este ziua de 23 mai 2014 (data poştei)”, au precizat organizatorii concursului.

Competiţia este deschisă la două secţiuni: logo – prin care se caută elementele care să definească Aradul ca o comunitate dinamică, tendinţa către înnoire, reinventare, respectând însă cultura, tradiţiile, patrimoniul local existent.

Logoul Asociaţiei trebuie să definească personalitatea şi caracterul Aradului. Logoul va exprima spiritul multietnic şi multicultural al Aradului, ambiţiile de a se valida ca un oraş deschis, un spaţiu al integrării şi al creaţiei.

Materialele promoţionale ale Asociaţiei vor fi personalizate cu logoul respectiv, fie că este vorba de tipărituri, obiecte vestimentare sau on-line şi mascotă.

Mascota poate fi o clădire, un element geometric, un animal, orice grup reprezentativ sau construcţie care pot fi asociate cu spiritul Aradului.

Se va ţine cont de faptul că ea trebuie ulterior croită şi realizată dintr-un material textil sau plastic, care se va constitui într-un obiect de promovare a Asociaţiei şi a Aradului.
În urma unei decizii care va fi luată de un juriu format din specialişti se vor acorda două premii, fiecare în valoare de câte 10.000 de lei (TVA inclus).

Dreptul de proprietate pentru logo şi mascotă va fi implicit transferat Asociaţiei, odată cu ridicarea premiului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.