tacereaÎnaintea sărbătorilor de iarnă, viața spirituală a arădenilor va fi marcată de un eveniment cultural deosebit, o conferință publică intitulată „Tăcerea îngerului”,  organizată marți, 9 decembrie, începând cu orele 18, în Sala Filarmonicii de Stat Arad.

La eveniment sunt invitați să conferențieze  părintele stareț Iustin Miron și părintele Pantelimon Șușnea, viețuitori ai Sfintei Mânăstiri Oașa din Munții Șureanu, doi călugări care vor vorbi cu această ocazie despre îngeri și oameni, despre cuvânt și tăcere.

Trăind în  lumea noastră plină de turbulențe și zgomote în care se vorbește atât de mult, uneori poate prea mult, uităm că există o lume a îngerilor învăluită în pace și tăcere, o tăcere care exprimă viața interiorizată.

”Mânăstirea Oașa, situată undeva între cer și pământ și străjuită de masivele Munților Cindrel și Șureanu este un loc unde liniștea are glas de rugăciune.”

Conferința este organizată în colaborare cu Consiliul Județean Arad, Arhiepiscopia Aradului, Asociația ”Brâncoveanu” din Arad și Asociația ”Arsenie Boca” din Arad.

Accesul publicului este liber în limita locurilor disponibile.

Recomandările redacției