Mandate de executare a pedepsei închisorii

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus  în aplicare trei mandate de executare a pedepsei închisorii. Polițiștii au depistat un tânăr de 22 de ani, din Arad, pe numele căruia la data de 7 decembrie a.c., magistrații Judecătoriei Arad au emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 6 luni cu închisoarea pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Au mai fost puse în aplicare alte două mandate, emise la data de 6 decembrie a.c.: un mandat emis de magistrații Tribunalului Arad, pe numele unui bărbat de 37 de ani, din Pecica, care are de ispășit o pedeapsă de 2 ani cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc, și un altul emis de magistrații Judecătoriei Chișineu Criș, pe numele unui tânăr de 22 de ani, care are de ispășit o pedeapsă de 1 an cu închisoarea, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Cei trei, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii, au fost depuși în Penitenciarul Arad.

 

Trei primari din Arad, condamnaţi cu suspendare

Doi primari din judeţul nostru, alături de un fost primar, au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare. Avram Teodor, primarul comunei Almaş, Traian Balint, primarul comunei Covăsînţ, şi pe Aurel Radiţa, fostul primar al comunei Şicula, au fost condamnaţi de Tribunalul Arad la închisoare cu suspendare, pentru luare de mită. Aurel Radiţa şi Traian Balint au fost condamnaţi la câte doi ani de închisoare cu suspendare, iar Avram Teodor a fost condamnat la doi ani şi şase luni cu suspendare. Hotărârea nu este definitivă, ea putând fi atacată în termen de 10 zile de la comunicare.

 

Femei prinse la furat în supermarketuri

Polițiștii cercetează două femei care au fost depistate în flagrant la furat. Polițiștii Secției nr.1 Vlaicu cercetează o tânără de 22 de ani, care a fost depistată în flagrant, în timp ce sustrăgea produse alimentare în valoare de aproximativ 172 de lei, dintr-un supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu. O altă femeie, de 34 de ani, este cercetată de polițiștii Secției nr.2 Micalaca, aceasta fiind depistată în flagrant, în timp ce sustrăgea produse dintr-un supermarket de pe Calea Radnei din municipiu. În ambele cauze, prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor două fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Recomandările redacției