cosmaAMEFA parcurge un sezon în care s-a prezentat peste aşteptări, calificarea în careul de aşi al poloului românesc putând fi considerată o performanţă.
Confruntarea din semifinale cu fosta şi probabil viitoarea campioană CSM Oradea a fost fără istoric, trupa bihoreană impunân­du-se aşteptat, cu 3-0 la gene- ral.
„După asemenea meciuri nu se pot spune prea multe. În primul joc am reuşit să marcăm şase goluri împotriva lor, ceea ce nu este puţin, iar în meciul trei ne-am apărat ceva mai bine. Diferenţa de valoare este însă mare, iar asta şi-a spus cuvântul. Până la urmă am obţinut un rezultat bun în acest sezon, iar locul patru este rodul muncii întregului colectiv”, apreciază Cris­tian Cosma.
Antrenorul celor de la AMEFA se aşteaptă la mai mult din partea băieţilor în meciul cu Steaua, pentru locurile 3-4, dar mai ales la turneul final al juniorilor, unde Aradul se numără printre favoritele la o medalie: „Cu Steaua ne dorim să facem meciuri mai bune, mai strânse şi poate să obţinem chiar o victorie de palmares. La juniori ne pro­punem o clasare pe podium, cu toate că o parte bună dintre ei nu sunt titulari în echipa de seniori”.

Recomandările redacției