mateibirzaAdrian Falub are destule dubii privind alcătuirea primului „unsprezece” pentru disputa din această seară (ora 20 – Digi Sport3) cu FC Argeș și nu neapărat datorită absențelor din lotul utist. Doar Silvășan se confruntă cu probleme medicale la genunchi, ce-l fac indisponibil. În rest, Voiculeț, care a început să se antreneze cu restul echipei și Laso, cu o jenă în zona mușchii inghinali sunt recuperabili, cu mențiunea că primul are oricum restanțe fizice. La capitolul jucători suspendați îl găsim doar pe Alin Gligor, jucător eliminat la Râmnicu Vâlcea.
Dar, așa cum spuneam, antrenorul „textilist” are de gestionat o situație în care aproape toți fotbaliștii care au intrat pe gazon în Zăvoi au fost depășiți de situație, or cu FC Argeș nu e de conceput să se întâmple la fel. Dintr-un foc, Falub nu mai trebuie să fie atent la numărarea fotbaliștilor extracomunitari și asta pentru că Supic și Godfred au dezamăgit crunt la Râmnicu Vâlcea și, cel mai probabil, vor lua loc pe bancă. În locul sârbului, se pare că va fi preferat veteranul Matei, cu Ene interpretând rolul lui Gligor în sistemul cu trei fundași centrali. Apoi, la mijloc, alături de Kovacevic, va reveni Mărginean, iar Feussi își va relua locul pe banda dreaptă. Pe stânga, ar putea interveni o schimbare și asta pentru că Neagu e amenințat cu banca de rezerve de Dacian Bîrză.
În fine, în atac, Monac și Dosso par puncte fixe, iar pe stânga ar putea evolua Oara, dacă Laso nu-și revine până la ora meciului. Între buturi va apărea din nou Remo Amadio, care s-a vindecat rapid după enterocolita suferită în dimineața partidei cu vâlcenii.
Așadar, echipa probabilă a „Bătrânei Doamne” pentru confruntarea din această seară este: Amadio – Matei, Ene, Siminic – Feussi, Mărginean, Kovacevic, Bîrză (Neagu) – Monac, Dosso, Laso (Oara).

Recomandările redacției