vladiPatru etape au mai rămas până la sfâr­șitul sezonului în Liga a III-a. În Seria a IV-a, Minerul Motru pare a fi desprinsă în câștigătoare, cu cinci puncte avans față de următoarea clasată, Jiul Rovinari. Lupta e însă strânsă la celălalt pol, unde de la Lugoj și până la Craiova, trecând prin Caransebeș și Vladimirescu, se fac calcule.
Sunt șase „lungimi” avans între Lugoj (un meci mai puțin) și Caransebeș, ambele cu 21 de puncte în cont, și Vladi & Craiova, care au câte 15.
Programul celor patru în ultimele runde:
Etapa XXIII: Apă Craiova – Vulturii Lugoj, FCM Reșița – CS Vladimirescu, Millenium Giarmata – FC Caransebeș.
Etapa XXIV: Vulturii Lugoj – Minerul Mătăsari, FC Caransebeș stă, CS Vladimirescu – Giarmata, Flacăra Făget – Craiova.
Etapa XXV: FCM Reșița – Vulturii Lugoj, Pandurii II – FC Caransebeș, Vladimirescu și Craiova stau.
Etapa XXVI: Vulturii Lugoj – Giarmata, Caransebeș – Motru, Vladimirescu – Pandurii II, Jiul Rovinari – Craiova.
„Despre șansele de menținere, am spus și înainte: trebuie să adunăm puncte. Stăm și la jocul rezultatelor, indiferent de ce facem noi”, a remarcat Cristian Sculici, antrenorul lui CS Vladimirescu.
Ah, bara!
Runda trecută, arădenii au bifat al șaselea joc consecutiv în care n-au cunoscut înfrângerea. Vladimirescu a remizat acasă cu Minerul Mătăsari și regretă cele două puncte ratate.
„Eu cred că după joc și după dominarea teritorială meritam să câștigăm. Păcat că nu ne-a ieșit, am avut și o bară în prima repriză… Asta e, mergem mai departe și la sfârșit vedem ce va fi”, a concluzionat Sculici.

Recomandările redacției