tgmutrresDeși la o simplă privire a clasamentului FCM Târgu Mureș nu pare a mai avea vreo șansă să promoveze, arădenii de la UTA susțin cu totul altceva. Cel puțin Adrian Falub crede că adversarul din această seară al echipei sale este printre favoritele sub soarele Ligii 1. „Ne așteaptă o deplasare grea, la Târgu Mureș, unde dăm peste o echipă pe val, care mai are mari șanse mari de promovare. Mă gândesc că mai au de jucat șase meciuri, dar și la faptul că s-ar putea ca și cazul Corona să se rezolve în favoarea lor și să ia trei puncte în plus. Matematic, pot acumula 48 de puncte și asta cu toate că la începutul returului au avut probleme, pierzând meciuri chiar și acasă”, a subliniat antrenorul „textiliștilor”.
FCM Târgu Mureș este una dintre cele trei formații pe care Adrian Falub le-a promovat în cariera sa de antrenor și pe care încă o respectă pentru ceea ce reprezintă din punct de vedere organizatoric.
„Mi-am făcut treaba ca profesionist, îi respect, cred că mă res­pectă și ei. De fapt, lumea te respectă când câștigi și din moment ce i-am promovat… Îi mai apreciez și pentru că au oameni care știu ce trebuie să facă în toate compartimentele, este în general un club foarte bine organizat. Dar, încetul cu încetul, începe și UTA să se apropie de cum ar trebui să arate un club ce-și dorește performanță”, a mai spus Falub.

Recomandările redacției