tanarPoliţiştii din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere au reuşit identificarea şi depistarea unui conducător auto care după ce a accidentat un tânăr, a părăsit locul accidentului.
În seara zilei de 6 mai, poliţiştii arădeni au fost anunţaţi de cadrele me­dicale de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, despre faptul că, la unitatea medicală s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Arad, care a spus că ar fi fost victima unui accident rutier, pe strada Stefan cel Mare, din municipiul Arad.
„Bărbatul a susţinut că deplasându-se, în calitate de pieton, pe str. Ştefan cel Mare, către Gara CFR Aradul Nou, pe trotuarul pietonal din partea dreaptă a aceluiaşi sens de mers, la un moment dat s-a speriat de câţiva câini vagabonzi, a pătruns pe partea carosabilă, unde a fost surprins şi accidentat uşor de o semiremorcă a unui autoturism, care circula pe aceeaşi direcţie de mers”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
Conducătorul autoturismului implicat în accident şi-a continuat drumul, părăsind locul faptei fără încuvinţarea organelor de poliţie şi nici nu s-a prezentat la sediul unitatii de politie pentru a anunţa accidentul.
Pietonul care a suferit mai multe escoriaţii, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii rutieri au identificat conducă­torul autoturismului marca Audi, în per­soana lui Sebastian R., de 65 ani, din Arad.
Bărbatul este cercetat pentru vătămarea ușoară a bărbatului de 29 de ani şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de părăsire a locului faptei fără încuviințarea organelor de poliție.
(C.G.)

Recomandările redacției