bicicleteÎn data de miercuri, 8 mai, un bărbat de 32 de ani, a încercat să fure o bicicletă, care era legată cu lacăt, într-o parcare subterană. Poliţiştii Secţiei nr. unu de poliţie, au prins în flagrant, un bărbat care încerca să fure o bicicletă, din parcarea subterană a unui complex comercial, din municipiul Arad.
Prin urmare, Francisc F., 32 ani, din Arad, a fost prins, în timp ce a încercat să sustragă o bicicletă marca DHS, care se afla asigurată cu lacăt, în parcarea unui compelx comercial.
„Pe numele bărbatului s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infrac­ţiunii de tentativă de furt calificat. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţio­nale a bărbatului”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Ju­deţean Arad, Camelia Tuduce.
Poliţiştii Secţiei nr. doi de Poliţie i-au depistat pe T. N., de 13 ani, T. P., de 12 ani şi G. E., de 12 ani, suspecţi în cazul unor furturi de biciclete, comise pe raza Cartierului Micălaca.
În urma cercetărilor efectuate, po­liţiştii au stabilit că în noaptea de 8 spre 9 mai, cei trei minori au sustras două biciclete din casa scării unui bloc, de pe strada Stamatiad, biciclete lăsate neasi­gurate. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, cei trei fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
(C.G.)

Recomandările redacției