opricDupă un sezon pe care l-au dominat în mare parte, clubul finanțat de Alina State se vede cu șansa a doua la accederea în eșalonul secund. Olimpia Satu Mare are un punct avans, deși a stat vineri după-amiază și, cu trei etape înainte de final, parte avantajată: joacă acasă cu Seso Câmpia Turzii și Sebiș, iar în ultima rundă are deja trei puncte rezultate din confruntarea cu FCM Turda, decisă la masa verde. Hunedorenii primesc vizita Dejului, merg la Sănătatea Cluj, iar ultima etapă joacă acasă cu Zalăul.
Sătmărenii au devenit greu de oprit, așa că era ușor de ghicit cât de mult conta pentru echipa lui Marius Opric să nu piardă în Podgorie. Tensiunea din tabăra hunedoreană a fost ușor de citit, iar antrenorul avea, de altfel, să fie eliminat de pe banca tehnică în minutul 57, după ce reșițeanul Dorian Micloșină îl mai aten­ționase în câteva rânduri să înceteze cu protestele repetate.
După joc, antrenorul hunedorean a ales să atace echipa arădeană pentru că a jucat meciul la victorie! „Aşa au fost toate jocurile de afară. N-am dat gol, asta e, asta e viața. Dar e un circ total de când am început returul, toată lumea e împotriva noastră. Pentru ce au jucat (n.r Pâncota) așa?! Vreau să îi felicit pe băieți, punctele sunt numai și numai pe teren. Ce să speri, dacă ei (n.r. Olimpia Satu Mare) au rezolvat până la final? Noi ce să facem? Am muncit, avem noroc cu singurul om, patronul (n.r. Alina State), care a crezut în noi. Noi am muncit, în rest, nimeni nu și-a dorit nimic, am fost singuri de la început până la final. Am fost singuri, noi și patronul”, a zis fostul portar.
Cuedan „Fii mai concludent!”
Antrenorul Dan Cuedan n-a rămas indiferent după ce la spusele omologului său, căruia i-a cerut să fie mai explicit în afirmații: „Cum am jucat noi? Nu am jucat bine? Am fost agresivi? Să fie mai concludent. Eu consider că jocul s-a disputat în limite fair-play-ului, pentru că jucătorii se respectă între ei pe teren. Că ei au avut o frustrare mai ales după ce au primit golul, e partea doua”.

Recomandările redacției