politieÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii arădeni au desfăşurat mai multe acţiuni pe raza judeţului, în baza planului „România Alege Viaţa”, acţiuni pe linia impunerii unui climat de disciplină rutieră în ceea ce priveşte respectarea regimului legal de viteză şi în subsidiar alte încălcări ale legislaţiei rutiere.
Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 520 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 116.000 de lei.
Dintre acestea, cele mai multe, 318 sancţiuni, au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale, 45 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 36 pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare, iar 121 pentru alte abateri de la normele privind reglementarea circu­laţiei pe drumurile publice. „Poliţiştii l-au depistat în trafic pe Alexandru N., de 22 ani, din Arad, în timp ce a condus o motocicletă marca Suzuki pe Bulevardul Nicolae Titulescu cu viteza de 117 km/h”, a declarat pur­tătoarea de cuvânt IPJ Arad, Camelia Tuduce.
La rândul său, Ovidiu H., de 43 ani, din Ineu, a fost depistat în timp ce a condus un autoturism marca Citroen, pe Bulevardul Iuliu Maniu din municipiu, cu viteza de 110 km/h. De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ineu, l-au depistat pe Raul C., de 29 ani, care a condus un autotursim cu viteza de 114 km/h.
În rândul infracţiunilor, poliţiştii au depistat-o pe Mariana N., de 49 ani din Arad, în timp ce a condus un autotu­rism Renault Laguna, pe Calea Radnei, din municipiu, având numerele de înmatriculare provizorii expirate din data de 10 mai.
(C.G.)

Recomandările redacției