olteanuUTA 2001 a reprezentat Aradul la faza zonală a Cupei Hagi, încheiată cu triumful celor de la Electrica Timișoara.
Băieții lui Leo Pința au câștigat grupa categoric, 5-0 cu Severin și 2-0 cu Reșița, înclindându-se în semifinale în fața celor de la Jiul Petroșani, 1-2.
Din rândurile puștilor echipați în alb și roșu, organizatorii l-au remarcat pe mijlocașul Roberto Olteanu, premiat de legendarul Emerich Dembrovschi, component al echipei naționale a României la Mexico 1970. Arădeanul a primit trofeul destinat celui mai tehnic jucător al reuniunii de pe malul Begăi.
„E un băiat care mănâncă fotbalul pe pâine. La Sîntana joacă pe străzi, pe unde apucă, apoi vine zilnic la Arad, la antrenamente. De la început a arătat că are calități care pot să-l propulseze spre fotbalul de performanță. Rămîne de văzut dacă va înțelege acest aspect, eu am mare încredere că acest băiat va putea ajunge unul dintre fotbaliștii de valoare, dacă va avea o mult mai mare dorință de a se pregăti pentru fotbalul mare”, l-a caracterizat antrenorul Leo Pința.
Electrica Timişoara avea să se impună în finala zonală, iar între 30 mai și 3 iunie va fi la Arad alături de celelalte câștigătoare din țară. Atletico e calificată direct, grație victoriei de anul trecut.

Recomandările redacției