armeÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii arădeni au depistat în judeţ, două persoane care deţineau ilegal arme. Doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru infracţiunea de deţinere ilegală de armă.
Poliţiştii Postului de Poliţie Şimand au depistat la domiciliul lui Vasile F., de 60 ani, din localitate, o armă neletală cu aer comprimat şi un număr de 361 de alice.
Poliţiştii de la Postul de poliţie Săvârşin l-au identificat pe Vespazian D., de 44 ani, din Căpâlnaş, care deţinea ilegal, la locuinţa sa din Săvârşin, o armă de tir cu aer comprimat, calibrul 4,5, pentru care nu poseda permis de port armă.
„Pe numele celor doi bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosare de cer­cetare penală sub aspectul săvâr­şirii de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor”, a spus purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Jude­ţean Arad, Camelia Tuduce.
(C.G.)

  • 4-A.POP spune:

    Bine ca au fost prinsi ca altfel cine stie ce iesea ….la parlamentare;Masacru iesea ce mai tura-vura. Se vorbeste ca urmeaza cei cu prastiile cu glont si cele de aruncat momeala.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției