Michael_jacksonCazul de molestare intentat recent lui Michael Jackson de un fost apropiat ia o turnură nouă prin prisma noilor declaraţii ale nepotului său.

După ce la începutul acestei luni Wade Robson, coregraf, acum în vârstă de 30 de ani, a dat în judecată familia lui Michael Jackson pe motiv că a fost abuzat sexual de acesta, propriul nepot al lui Michael Jackson vine cu declaraţii şoc.

Taj Jackson, fiul lui Tito Jackson, a declarat că în copilărie a fost abuzat sexual de o rudă din partea mamei. În urma traumei, persoana care l-a ajutat pe el şi pe mama sa a fost nimeni altul decât Michael Jackson, despre care Tito jură că nu ar fi putut face nimănui rău aşa cum a fost acuzat.

După ce a ţinut această dramă personală departe de ochii publicului, Taj a decis să vorbească deoarece nu poate suporta să-l vadă şi să-l audă pe profitorul Wade Robson terfelind memoria unchiului său.

Într-o campanie spontană demarată pe Twitter, Taj declară:

„ŞTIU că Wade Robson minte. Ştiu pentru că şi eu sunt un supravieţuitor. În copilărie am fost abuzat de un membru al familiei din partea mamei”. Despre Michael Jackson Taj declară: „Mi-a fost un real sprijin, atât mie, cât şi mamei mele”.

În fotografia postată de Taj, ar fi vorba de un bilet scris chiar de Michael, adresat mamei lui Taj, în care o îmbărbătează şi o avertizează asupra riscurilor de abuz sexual care există chiar printre membrii unei familii.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției