O femeie de 71 de ani a fost rănită uşor în timp ce circula cu bicicleta în localitatea Pecica şi o femeie de 79 de ani a fost grav rănită, după ce a fost lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni. În data de joi, 16 mai, în jurul orei 11.30, pe raza localităţii Pecica, a avut loc un accident, în urma căruia a fost rănită uşor o femeie în vârstă de 71 ani.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că, în timp ce, Egon C., de 44 ani, din Pecica, a condus un autoturism Mitsubischi Lancer, pe o stradă din localitate, a surprins şi accidentat pe Ileana C., de 71 ani, care a circulat cu o bicicletă în aceelaşi sens de mers şi care a virat la stânga prin faţa autoturismului, fără să se asigure. În urma accidentului Ileana C. a suferit răni uşoare.
Tot în ziua de joi, 16 mai, în jurul orei 12.50, pe raza municipiului a avut loc un eveniment rutier soldat cu accidentarea gravă a unei persoane de 79 ani.
„Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că, în timp ce a condus un autoturism Opel Vectra pe Calea Timişorii, Iulia T., de 35 ani, din Arad, a surprins şi accidentat grav pe Floare M., de 79 ani, din Arad”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
Victima se afla angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni respectivă, marcată şi semnalizată cores­pun­zător. Poliţiştii continuă cercetările.
(C.G.)

Recomandările redacției