bilanDupă înfrângerea de acum două etape suferită în fața puștilor de la UTA II, Sandu Bilan a devenit antrenor „plin” la Șiriana Șiria, după ce împărțise postul de principal alături de Costel Filipaș.
Bilan și-a dus băieții spre victorie la mijlocul săptămânii, 3-0 acasă cu Turnu, iar sâmbătă după-amiază Șiriana s-a întors cu un punct din deplasarea de la Zăbrani.
„Am avut probleme de lot, eu și Căta am intrat accidentați. În prima repriză am avut patru ocazii mari, prin Gligor, Borteș, de două ori, și eu am irosit una. Ei, în schimb, au marcat, iar noi am intrat în repriza secundă cu gândul să egalăm. Vreo 20 de miute ne-a fost cam greu, dar am reușit. Am stat rău numeric, așa că rezultatul pot spune că mă mulțu­mește”, a povestit Bilan, co-autor la golul lui Orlando Mărușteri.
Golul Zăbraniului a fost semnat de Adrian Moț, recent grațiat de Comisia de Disciplină a AJF-ului.
Miercurea viitoare, Șiriana poate fi văzută în Micălaca, pe Telecom, în semifinala Cupei României cu Șofro­nea. „E o atitudine pozitivă în echi­pă, care mă mulțumește și îmi dă speranțe. Vreau să câștigăm acasă tot, dar sper să reușim rezultate bune și afară, nu stăm prea bine în clasament”, a conchis Sandu Bilan.
Zăbrani: Nichici – N. Pană, Tudura, Ad. Moț, Șchiopu (Vancea), Matica (Bolohan), Țepeș, Schmidt, Firă, Mițiți, Hodan.
Șiria: M. Rus – Bilan, Deak (Mărușteri), Negrea, Ruja, Fl. Popa (Pădureanu), Negrea, Căta, Bilan, R. Ardelean, Gligor.
Arbitri: Tibor Barta – Zoltan Balint, Lajos Sarkozi (toți Ungaria). Observatori: Mircea Toderici, Adrian Lucaci.

Recomandările redacției