sculiciCS Vladimirescu a avut parte de un adversar forte în ultima rundă a Ligii a III-a. Millenium Giarmata a aliniat câțiva fotbaliști cu firmă vineri după-amiază, în frunte cu Cristian Dancia (33 de ani), fostul fotbalist al lui Poli, FC Argeș, U Cluj sau Torpedo Moscova, continuând cu ex utisto-corvinistul Vali Furdean, trecând pe la experimentatul Leucă (trecut pe la ACU în liga secundă) și încheind cu africanul Gideon, jucător în trecut la Oțelul Galați ori CSM Reșița. Nu în ultimul rând, antrenorul timişean Călin Cojocaru l-a avut în teren, pentru ultimele 10 minute, pe Ilie Stoican, secundul său. Fostul jucător al lui Poli, UMT sau ACU n-a greșit nicio minge! Iar pe banca de rezerve se afla Petru Țurcaș, portar în anii trecuți la Poli sau Gloria Bistrița.
Tânăra gardă arădeană a jucat curajos în fața mult mai titraților adversari, din rândul cărora s-au mai detașat Călin, autor a două goluri, sau Rosenblum, fiul fostului polist al anilor 90, actual conducător al lui ACS Poli.
Și a îndrăznit să viseze după golul lui Dobai, fostul junior al UTA-ei aflat la un moment dat în atenția lui Hagi pentru Viitorul, însă n-a fost să fie. Regrete rămân, pentru că „prima repriză, ne-a aparținut, mai mult de jumătate. Am luat golul ușor, după care am făcut pasul înapoi. Apoi au picat golurile lor, după două gafe. Ne-a învins o echipă experimentată, care păs­trează un nucleu de câțiva ani. Jucăm pînă la capăt”, conform lui Cristian Sculici, antrenor CS Vladimirescu.

Recomandările redacției