petcutNațional Sebiș are parte de final încins de campionat, cu deplasare la Olimpia Satu Mare și meci acasă cu incomoda SeSo Cîmpia Turzii.
Dificultatea a fost ridicată și de ieșirea forțată din ritmul întrecerii, datorită etapelor libere ivite prin retragerea adversarelor. Antrenorul Mihai Petcuț a încercat să-și conecteze elevii la miza meciurilor oficiale prin intermediul amicalului cu UTA (4-2 în favoarea utiștilor) de săptămâna trecută.
„Am vrut să jucăm meciul cu UTA ca să-i scot din amorțeală. Revenim în campionat după trei săptămâni contra Olimpiei Satu Mare, care a jucat în tot acest timp pe puncte care au cântărit greu. Vreau să reușim și noi să revenim la nivelul de la meciul cu Zalăul (n.r. câștigat de arădeni cu 4-1). Dacă ne apropiem de ce am jucat atunci, nu pierdem niciun joc până la final”, a apreciat antrenorul Naționalului.
Și apropo de meciul contra UTA-ei, Mihai Petcuț l-a menajat pe Soltesz, titularul obișnuit din campionat, apelând la Merșca și Lazea. „Soltesz a apărat bine tot campionatul, iar sâmbătă are un eveniment în familie, așa că am vrut să-i văd și pe ceilalți la lucru. Nu au greșit la golurile primite pentru că nu au valoare, ci datorită că n-au minute jucate în meciurile oficiale”, a remarcat „principalul” grupării conduse de Gheorghe Feieș.
Petcuț e conștient că ultimele două runde trebuie să-și motiveze băieții să scoată maxim. „Sunt două meciuri pe care nu avem voie să le pierdem. Îmi doresc să ne ridicăm la nivelul meciului care ne așteaptă la Satu Mare. Matematic, suntem conștienți că putem termina pe locul 9, dar obiectivul meu să-l evităm şi să nu depindem de ce se întâmplă în ultima etapă, cu SeSo. Sincer, eu îmi doresc locul 6, să trecem peste Zalău. Asta vrem toți, începând cu domnul primar începând”, a concluzionat tehnicianul celor de pe malul Crișului Alb.

Recomandările redacției