cuedanÎn paralel cu activitatea fotbalistică, ajunsă acum la borna de antrenor al Șoimilor Pîncota, Dan Cuedan a fost preocupat și de traseul său paralel, care l-a purtat la catedra mai multor școli arădene, în postura de profesor de sport.
Ascensiunea tehnicianului ajunge într-un punct nou, el fiind ieri instalat director adjunct al Direcției Județene de Tineret și Sport Arad.
Cuedan se arată pregătit de noua provocare: „Doresc, prin ceea ce fac, să mă pun în slujba sportului arădean. Sunt convins că nu va fi ușor, dar cu implicare și colaborare bună din partea tuturor, vom reuși lucruri nu extraordinare, dar care vin în folosul cetățeanului. Sportul, ca şi cultura sunt ambasadori foarte buni ai unui oraş. Din punctul meu de vedere, din viața unei societăți nu poate lipsi sportul”.
Cuedan va colabora cu Alexandru Meszar, directorul DJTS Arad, alături de care a mai lucrat la Atletico și UTA. „E a treia oară când lucrăm împreună. Dacă ești profesionist și muncești, trebuie să te înțelegi cu toată lumea”, a specificat proaspătul adjunct al DJTS-ului arădean.
Dan Cuedan a jucat la echipe arădene precum CFR Arad, Victoria, CPL, Șoimii Pâncota, ACU sau Victoria Nădlac, dar și în Italia. A antrenat la Nădlac, UTA (copii, juniori republicani, echipa a doua, secund și principal la prima echipă), CFR Timișoara (liga secundă), Atletico, Național Sebiș și Șoimii Pîncota, pe a cărei bancă tehnică se regăsește și în prezent. În paralel, este profesor de educație fizică și sport.

Recomandările redacției