lemnPoliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Târnova i-au identificat şi îi cerce­tează pe Radu D. şi Gheorghe B., ambii în vârstă de 28 ani, din comuna Târnova.
Urmare a cercetărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit faptul că, în data de 15 mai, cei doi bărbaţi au tăiat şi sustras ilegal, şase arbori de esenţă gorun şi carpen, din pădurea denumită popular „Valea Popii”, de pe raza locali­tăţii Agrişu Mare. Prejudiciul estimat este de 2.646,70 de lei. Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală şi furt de arbori.
O societate cu profil de exploatare a materialului lemnos a fost verificată de către poliţiştii. Poliţiştii Postului de Poliţie Petriş efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori si furt de material lemnos, la o societate cu profil de exploatare a materialului lemnos, din localitate.
„Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că, în baza unui contract de exploatare –vânzare a masei lemnoase, angajaţii societăţii, reprezentată de către administratorul Nicusor B., au tăiat ilegal şi sustras, cantitatea de 84,50 metri cubi, material lemnos, din diverse specii, cauzând un prejudiciu de 19.848,60 lei”, susţine purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
(C.G.)

Recomandările redacției