suciuUltimele meciuri au lăsat urme în efectivul lui Dan Cuedan, care se vede forțat să abordeze deplasarea de la Turda, acolo unde e „casa” celor de la SeSo Câmpia Turzii, cu lot restrâns.
La fel s-a întâmplat și în deplasarea precedentă, de la Plimob, câștigată cu 3-1 de arădeni, doar că acum problema se pune altfel.
„Ne aflăm în fața unei deplasări foarte grele, pe terenul unui adversar care-și joacă ultima șansă de supraviețuire în Liga a III-a. Avem un lot decimat, Adrian Lengyel e suspendat 3 etape după meciul cu Hunedoara, Irimia a suferit o intervenție chirurgicală cu complicații după un furuncul apărut pe picior, Bodea are entorsă la piciorul stâng, Copil și-a dislocat umărul după meciul de la Sighetu Marmației, lui Bulzan i-au recidivat problemele la genunchiul stâng și nu știm dacă-l putem recupera, iar Filimon dă probe în Franța, la Lille. În plus, Pavel și Vițu sunt la limita suspendării, riscăm să-i pierdem pentru meciul cu Dej, ultimul în fața propriilor suporteri. Dar vom încerca să scoatem maxim, jucătorii care-i înlocuiesc pe cei absenți trebuie să dea totul în acest joc”, a punctat antrenorul Cuedan.

Recomandările redacției