petcutMihai Petcuț știe ce-l așteaptă la Satu Mare, săptămâna trecută a fost martor la detașarea Olimpiei în poziția de lider, după victoria obținută de elevii lui Tibi Csik în fața celor de la SeSo Cîmpia Turzii.
„Au fost 3,000 de spectatori în tribune, străzile din jurul stadionului erau închise, toată lumea era îmbrăcată în galben-albastru, iar în oraș puteai cumpăra șepci și fulare cu Olimpia. Chiar tot orașul e conectat la ce se întâmplă cu Olimpia”, a descris antrenorul Naţionalului recenta experienţă sătmăreană.
Olimpia a avut un retur în care i-a ieșit totul, a recuperat diferența de 10 puncte ce-o despărțea de FC Hunedoara, câștigând absolut tot. „Sunt în avantaj, la meciul cu noi le e suficient și un punct ca să fie matematic promovați, dar poate fi cu două tăișuri. Pot fi prea relaxați, dar și pot juca mai bine. În lupta lor pentru promovare cu Hunedoara, cred că Ștefan Silaghi (n.r. președintele AJF Satu Mare, omul aflat în spatele renașterii Olimpiei) e cel care a crezut cu adevărat. Nu ştiu pe ce s-a bazat, cert e că, până la urmă, i-a ieșit, jos pălăria pentru traseul lor din retur. Eu îl cunosc ca și observator, de când eram la Gloria, nu am avut probleme vreodată, am avut o relație de respect. Ca și conducător, a reușit ceva, să zic, de domeniul fantasticului”, a remarcat Petcuţ, reamintind că trupa sa merge la un rezultat bun, pentru puternica dorință de a evita locul 9 la final.
Ceaca e suspendat, iar Ivancea, cu probleme la genunchi, nu s-a pregătit o vreme la parametri normali. „Ei doi sunt singurii atacanți de meserie din lot, sper măcar Ivancea să-și revină până la ora meciului de sâmbătă”, a mai spus Mihai Petcuț.

Recomandările redacției