ineu gloriaTitlul de campioană județeană pe 2012-2013 pare ca și adjudecat de CS Ineu, zărăndanii au 11 puncte avans față de Gloria acum, când mai sunt încă cinci meciuri din campionat de jucat.
Chiar dacă e aproape și matematic campioană, Ineul știe că astăzi, de la 11,00, o va aștepta o replică dârză din fața Gloriei, al cărei obiectiv declarat imediat după retrogradare a fost încercarea de revenire în liga terță.
În tur a fost meci dramatic, cu Ineul impunându-se în al treilea minut de prelungiri (scor 2-1) și cu Gloria reclamând vehement o lovitură de pedeapsă neacordată la ultima fază.
„Când pierzi ce ai mai drag, atunci e o tragedie. Respectăm echipa din Ineu, dar ne vom juca șansa până la capăt, cum am mai spus. Va fi meci deschis oricărui rezultat. Întâlnim un adversar ce dispune de jucători care au demonstrat ceva la nivelurile la care au fost, iar tânăra noastră echipă va lupta de la egal la egal”, a prefațat Leo Pința. Antrenorul Gloriei nu are probleme de efectiv.
După ce s-a detașat în fruntea D-ului arădean, Adrian Abrudean a reamintit permanent că ai săi n-au voie să-și piardă concentrarea. „Avem prima șansă în obținerea locului 1, dar îmi doresc multă seriozitate în continuare. Dacă ajungem la baraj, trebuie să fim foarte atenți, iar acum e un prilej foarte bun să ne verificăm. Mi-aș dori să iasă un joc bun, animat, cu ocazii, iar echipa mea să aibă o exprimare bună. Cine merită, să câștige!”, a punctat „Ştili”.
Echipe probabile
Gloria: Bujor – Topai, Wild, Dubeștean, Hulbăr – Ad. Popa, Manea, Blănaru, Gîlcă, Vasinc – Eșanu.
Ineu: Pașcalău – Sabău, Iaroș, Nicolau – Voștinar, Iambor, Georgiu, Berar – Petcuț, Nădăban – Drăgan.
Arbitri: Ionuț Nicoraș – Casian Băla, Flavius Dreghici. Observatori: Doru Her­țeg, Gabor Biro.

Recomandările redacției