furtUn adolescent a fost prins de poliţişti la scurt timp după ce a comis furtul a mai multor obiecte dintr-o locuinţă. Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ineu au reuşit să identifice, în doar câteva ore de la sesizare, suspectul principal al unui furt din locuinţă. În data de joi, 23 mai, în jurul orei 19.00, poliţiştii au fost sesizaţi de către Nicolae S., din Mocrea, despre faptul că, a găsit forţat, lacătul de la uşa de acces, iar din interiorul locuinţei i-au fost sustrase două telefoane mobile, un flex şi o drujbă.
În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, în doar trei ore de la sesizarea faptei, poliţiştii au depistat principalul suspect în acest caz, în persoana lui C.R., de 15 ani, din Mocrea.
„Pe numele adolescentului au fost întocmite acte premergătoare săvârşirii infracţiunii de furt. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 1000 de lei, a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite proprietarului”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
(C.G.)

Recomandările redacției