rugbyÎnvinsă la Arad cu 12-8 în etapa inau­gurală a Diviziei Naţionale, Bucovina Suceava nu le-a rămas datoare arădenilor. Moldovenii s-au revanşat în ultima etapă cu scorul 31-10 (14-3).
Nemulţumiţi de arbitrajul ieşeanului Clapon, elevii lui Ovidiu Şerban nu au mai repetat jocul bun din meciul cu Bârladul, deşi după 20 de minute conduceau cu 3-0, după o lovitură de pedeapsă transformate de Afloare.
Cu două eseuri transformate, gazdele au întors rezultatul până la pauză, 14-3. În ciuda unui eseu marcat de Florea şi transformat de Afloare, arădenii nu s-au mai putut opune victoriei cu bonus ofensiv a Bucovinei. Moldovenii au mai culcat de două ori balonul în terenul de ţintă advers, reuşite la care s-a mai adăugat şi o lovitură de pedeapsă, scor final 31-10.
„Am făcut un joc bun, am condus jumătate de repriză, dar au intervenit destule greşeli de arbitraj, în special la două dintre eseurile celor din Suceava”, spune căpitanul Marian Grindei, revenit în echipă după cele două etape de suspendare.
CSU Arad a început cu: Grindei, Tomaşcu, Floruţ – Moraru, Ţepurică – Dîngă, Naştiuc, Ciocan – Afloare, Bălţatu – Ghiur, Burai, Florea, Farcaş – Tiron. Au mai jucat Olariu, Ene şi Costandache.
Pe locul şase după opt etape, cu 14 puncte, CSU Aurel Vlaicu Arad înfruntă etapa viitoare penultima clasată, CS Năvodari, care a adunat până acum doar şapte puncte. Meciul este programat sâmbătă, 1 iunie, cu începere de la ora 10, pe terenul din Sânicolau Mic.

Recomandările redacției