petcutTrupa din Câmpia Turzii şi-a îndepărtat în ultima clipă cuţitul de la gât. Pe un teren extrem de greu, ce a provocat întârziere, Naţionalul şi SeSo au încercat să scoată tot ce au putut dintr-un meci vital pentru vizitatori, care au ameninţat fără succes poarta arădeană prin Văscan şi Muntean.
Arădenii au replicat prin şarjele lui Buta şi Bozian, însă Câmpia Turzii avea să-şi înscrie golul mult dorit cu cinci minute înainte de final: Ionuţ Boroştean, jucător aflat în curtea celor de la CFR Cluj, a executat un corner cu efect, mingea s-a dus pe poartă, iar Soltesz, cu tot efortul n-a putut s-o împiedice, 0-1. Înainte de gol, Sebișul trimisese mingea în bară prin Mohamed și a mai făcut-o încă o dată și după reușita lui Boroștean, ghinionistul fiind Ceaca.
Naționalul a susținut ultima reprezentație din stagiunea 2012-2013 în formația Soltesz – Cl. Feieș, Jude, Buta, Albert, Suslak, Susan, Mohamed, Bozian, Coțan, Ceaca. Mihai Petcuț i-a mai introdus în teren pe Avădanei, Botiș și Budur.
Rezultatul, coroborat cu victoria celor de la Sănătatea Cluj pe terenul Plimobului (4-0), presupune coborârea Europei Chișineu Criș pe – teoretic – retrogradantul loc 10!

Recomandările redacției