burianLa început de sezon, prin vocea lui Pavel Piroș, Șoimii Pâncota anunța că își dorește o clasare în primele patru. Conducătorul trupei din Podgorie a savurat de la mare distanță succesul care a consemnat îndeplinirea obiectivului, el aflân­- du-se într-o minivacanță în Dubai.
Dan Mănăilă a plecat înfrânt de la Pâncota în care a făcut primii pași în activitatea de antrenor principal. Carlos Burian a deschis drumul arădenilor spre victorie, apoi Dumitru Copil a ridicat scorul la 2-0. Dejul a redus diferența la puțin timp de la reluare, dar Petrică Huțanu a liniștit meciul, punctând pentru un 3-1 final.
„Am avut 20 de minute, în intervalul 50-70, pe care le pot socoti cele mai slabe ale noastre, am avut deconcentrare maximă”, a admis antrenorul Dan Cuedan, care a folosit formația Irimia – Vițu, Lung, Suciu, Filaret – Uibariu (70 Mitu), Pavel, Huțanu, Copil (64 Bulzan) – Burian (84 Rus), Mihai (88 Nistor).
„A fost un meci frumos pe un teren greu. Obiectivul nostru e atins, ne-am propus de la început clasarea în primele patru, iată că se încheie toate cu bine. Sperăm ca în noul campionat să rămânem, în mare parte, în aceeași formulă și să încercăm să tragem la promovare. Îi dedicăm această ultimă victorie domnului Pavel Piroș”, a transmis Bebe Bontea, vicepreședintele Șoimilor.

Recomandările redacției