bognarLa finele acestei săptămâni vor avea loc alegerile din cadrul UDMR Arad, iar în cadrul acestora va fi ales preşedintele şi organele de conducere pentru următorii doi ani. „Data de 8 iunie este una foarte importantă pentru noi. Vom alege preşedintele UDMR Arad, dar şi membrii Comisiei Delegaţiei Permanente şi Consiliul Reprezentanţilor Judeţeni”, a explicat Levente Bognar, preşedintele UDMR Arad.
Levente Bognar este singura persoană care şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al filialei.
Acesta spune că nu este specific UDMR, o luptă aşa cum vedem pe la alte partide politice din Arad pentru funcţiile care se vor pune în joc. „La noi situaţia nu este una similară cu cea din partidele politice. Nu suntem un partid politic în sensul celor existente pe eşichierul politic românesc. Noi reprezentăm o comunitate şi lucrurile stau altfel decât v-aţi aştepta” , a mai subliniat Levente Bognar. Pentru candidaturi, perioada s-a încheiat, astfel că Bognar îşi va putea continua activitatea din fruntea UDMR Arad.
La Conferinţa de Alegeri de sâmbătă, sunt aşteptaţi 276 de delegaţi. Acest eveniment va avea loc la Palatul Cultural, cu începere de la ora 10.

Recomandările redacției