semi_lunaSemiluna de teatru continuă la Tea­trul Clasic Ioan Slavici Arad cu „Viaţa ca un joc uşor” după o idee din „Leichtes Spiel” (Joc uşor), de Botho Strauss, care va avea loc joi, 6 iunie, de la orele 19, la Sala Studio. Adaptarea şi traducerea textului au fost realizate de Alexandra Gandi, care semnează şi regia spectacolului. Din distribuţie fac parte Etelka Magyari de la Teatrul Maghiar Csiky Gergely din Timişoara şi Bogdan Costea.
Decorul spectacolului este semnat de Onisim Colta, costumele de Meda Pădu­rean. Au mai participat: light design – Lucian Moga, make-up artist – Monica Pop­- marc, regia tehnică – Claudiu Oblea, lumini – Horaţiu Maftei, sunet – George Dancu, videoproiecţie – Adelin Ghionghioşan.
Vă reamintim că în cadrul Semilunii de teatru preţul unui bilet va fi de 7 lei de persoană. Se vor juca nu mai puţin de 15 reprezentaţii, ultima, cu spectacolul „Sorry” de A. Galin programată în 16 iunie, chiar în închiderea de stagiune, fiind oferită gratuit. Semiluna de teatru a fost organizată la iniţiativa conducerii instituţiei teatrale după succesul pe care l-a avut Luna plină de teatru în ianuarie, cu scopul de a atrage public mai puţin obişnuit să frecventeze sălile de spectacol.

Recomandările redacției