Tuncay_Ozturk_andreea_marinDespărţirea celui mai în vogă cuplu din lumea mondenă românescă a iscat multă nedumerire în rândul publicului. După ce luni în emisiunea Happy Hour realizată de Cătălin Măruţă, difuzată de postul Pro tv, Andreea cu zâmbetul arhicunoscut îşi ţuguia buzle şi ne explica cât de profundă şi frumoasă e relaţia ei cu mai tinerelul medic turc, hopa a căzut bomba.

La două zile turcul a părăsit-o, postând pe contul său de Facebook anuntul în limba engleză, că deh, relatia lor era internaţională şi merita să fie cunoscută de toată lumea.

La câteve zeci de minute a venit şi explicatia Zânei noastre. Pe scurt, cică, presiunea media le-a stricat aura superioară în care se desfăşura iubirea lor olimpiană şi au decis să se despartă, dar să rămână prieteni.

Libertatea a publicat luni un articol în care prezenta situaţia destul de critică în care se afla iubitul Andreei. El este membru al unei organizaţii islamice moderate „Fethullah Gulen”, unul din sponsorii spitalului unde lucrează Tuncay Ozturk, care nu acceptă comportamente sociale care ar încălca anumite principii morale. Concret, reprezentanţi ai comnităţii turce din România spun ca medicul, care face parte din această mişcare, nu ar fi trebuit să se afişeze în public la braţul unei femei care nu este soţia lui.

Conform surselor citate mai sus, majoritatea angajatilor acestei instituţii sunt membrii al mişcării, fiind obligaţi să aibă o conduită socială ireproşabilă.

Deranjaţi probabil de mediatizarea relatiei angajatului lor cu Andreea Marin, şefii spitalului i-ar fi cerut lui Tuncay să renunţe la această legătură, iar tânărul medic care ţine foarte mult la cariera lui să se conformeze.

SURSA: Libertatea.ro

Recomandările redacției