opricFinanțatoarea echipei din orașul de pe malul Cernei a tăiat în carne vie după ultima etapă din Liga a III-a, care a regăsit Hunedoara cu obiectivul ratat.
Alina State a demis tot staff-ul tehnic, aici intrând antrenorul principal Marius Opric, secundul Daniel Dăscălescu și preparatorul fizic Ștefan Beregszaszy, ultimul fiind, în trecut, antrenorul regretatei atlete Maria Cioncan.
Cotidianul Ziarul Hunedoreanului, singurul din orașul Corvinilor care a reflectat obiectiv meciul de la Pâncota, care a însemnat sfârșitul negru-albaștrilor, scrie că State „le-a imputat celor trei ratarea promovării în Liga a II-a și, mai ales, modul rușinos în care FC Hunedoara a cedat, în retur, primul loc în clasament”.
La finalul turului, FC Hunedoara era lider în C5 cu 7 puncte avans și avea un meci mai puţin disputat faţă de Olimpia Satu Mare, câştigătoarea seriei. Sursa citată menţionează şi că toţi cei trei componenţi ai staff-ului tehnic şi-au încasat doar pe jumătate salariile pe ultimele luni, iar primele aferente ultimelor victorii au fost tăiate.
Ultimele informaţii parvenite din Hunedoara dau ca sigure instalarea lui Constantin Olariu pe banca tehnică, clujeanul mai pregătind în trecut echipe ca Unirea Dej şi Mureşul Deva ca secund al lui Gheorghe Barbu, dar şi principal.
Altfel, Hunedoara a provocat Comisia de Disciplină a FRF să-l cheme la „proces” pe pâncotanul Adrian Lengyel, pe care-l acuză de lovirea căpitanului hunedorean Daniel Ambruş în meciul de acum o lună. Cum conducătorul Dan Stroia a pierdut toate cele patru cauze ridicate împotriva Şoimilor, verdictul aşteptat în câteva zile e estimat să-l lase în pace pe arădean, care n-a făcut altceva decât să-şi apere organizatorul de competiţii, lovit bestial de Ambruş.

Recomandările redacției