Aproximativ 300 de poliţişti din toate sectoarele de expertiză participă la o razie de amploare desfăşurată în judeţ, prilej cu care s-au făcut mai multe percheziţii la persoanele suspectate de furt. Scopul pentru care a fost declanşată razia este asigurarea climatului de ordine şi siguranţă pu­blică şi prevenirea şi descurajarea faptelor de natură penală sau contravenţională.
În acest sens, poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică, investigarea fraudelor şi poliţişti rutieri au organizat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă în mediul stradal, a furturilor, precum şi depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă legea sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.
În cursul zilei de ieri, poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 124 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 25.340 de lei. Dintre acestea, 35 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 45 pentru lipsa centurii de siguranţă şi pentru neacordare de prioritate. De asemenea, au fost reţinute cinci permise de conducere şi şapte certificate de înmatriculare.
(C.G.)

Recomandările redacției