Gigi Becali a fost indemnat sa fuga din tara inainte de a fi condamnat in dosarul privind schimbul de terenuri cu Ministerul Apararii si, ulterior, trimis dupa gratii.

Finul latifundiarului, fotbalistul Mirel Radoi, si-a indemnat nasul sa isi ia familia si sa se stabileasca in Emiratele Arabe Unite.

„Nici nu-i trecea prin cap ca va fi trimis la inchisoare. Eu l-am avertizat de cand a fost Emirate ca i se pregateste ceva, ca ar fi bine sa plece din Romania. I-am zis: Ia-o pe nasa, ia fetele si vino aici. Stai linistit, nimeni n-are treaba cu tine si conduci Steaua de la distanta„, a povestit Radoi pentru Adevarul.

Totusi, Becali nu a fost de acord cu fuga din tara si a decis sa ramana in Romania.

„Nici n-a vrut sa auda de asa ceva. Imi zicea: Nu finule! Romania e tara mea. Cum sa plec din tara mea si sa traiesc printre straini?„, a mai spus Radoi.

Radoi ia o decizie radicala dupa condamnarea lui Becali

Gigi Becali a vrut totusi sa fuga din Romania cu o zi inainte de a fi condamnat, insa a fost oprit pe Aeroportul Otopeni chiar cand se pregatea sa se imbarce intr-un avion privat.

Gigi Becali a remis un comunicat: „Lasati-ma in pace”

Ulterior, el a fost condamnat la trei ani de inchisoare si incarcerat la penitenciarul Rahova, unde se afla de doua saptamani.

Recomandările redacției