Marți seara, Adrian Marțian a ținut o adevărată lecție de management, în concordanță cu ceea ce-și dorește el să se întâmple din sezonul viitor la UTA. Finanțatorul arădenilor spunea că intenționează să fixeze un plafon salarial de 1.500 de euro pe lună, iar restul de bani să intre în conturile antrenorilor și jucătorilor doar în caz de performanță.
Adrian Falub, căruia i s-a oferit și lui un contract după același model, ține să precizeze că nu pune banii pe primul loc și, după părerea lui, nici jucătorii nu fac asta. „Sunt multe echipe care au bani și – totuși – nu au rezultate. După pă­rerea mea, a antrenorului care s-a confruntat cu destule neajunsuri la UTA de un an și jumătate, consider că mai importante sunt condițiile de performanță. În primul rând, avem nevoie de un lot de jucători bun și complet, însă, pe lângă astea, sunt și alte lucruri necesare și care au cam lipsit în ultimul an. Avem neapărat nevoie de condiții bune de antrenament, aici incluzând și un cantonament de vară, condiții de recuperare după efort, alimentație sau vitaminizare. Stabilitatea la un club e cea mai importantă, iar aici includ toate cele menționate deja, plus o salarizare la timp a jucătorilor. Mai ales în Liga a II-a nimeni nu are pretenții să câștige mii de euro, dar măcar salariul negociat să-l pri-mească la timp”, a explicat Adrian Falub.
Probabil, tehncianul așteaptă garanții legate de aceste condiții de performanță înainte de a semna prelungirea contractului cu UTA. Și, un semnal important din partea lui Adrian Marțian ar apărea în momentul în care cel puțin fotbaliștii de la FC Bihor și FC Argeș doriți de Falub și-ar oficializa transferul în „alb-roșu”. Din informațiile noastre, ziua de azi ar putea fi decisivă în acest sens.falub1

Recomandările redacției