amenziÎn cursul zilei de marţi, 11 iunie, poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop preve­nirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 284 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 59.454 de lei.
Dintre acestea, 47 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 35 pentru lipsa centurii de siguranţă şi pentru neacordare de prioritate. De asemenea, au fost reţinute cinci permise de conducere şi trei certificate de înmatriculare.
„Un bărbat a fost sancţionat pentru că a tăiat ilegal 16 arbori. Poliţiştii Postului de Poliţie Săvârşin l-au depistat marţi, 11 iunie, pe Valer J., de 62 ani, din Pârneşti”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
Bărbatul a tăiat ilegal 16 arbori nemarcați, din specia salcâm şi carpen, astfel încât, în conformitate cu legislaţia în vigoare, a fost sancţionat contravenţional. Materialul lemnos rezultat în urma tăierii a fost predat în custodia Ocolului Silvic Săvârşin.
(C.G.)

Recomandările redacției