logoOdată încheiate misiunile restanţe salariale şi înscriere în FIBA EuroCup, oficialii campioanei României, Univ.Goldiş ICIM, trebuie să se mişte rapid pe piaţa transferurilor. Cert este până acum că se doreşte păstrarea jucătoarelor de bază din sezonul trecut (în special Risper, Givens, Wirth şi Brosovszky), plus adu­cerea altor câtorva românce, dar şi straniere. La bursa zvonurilor circulă informaţii că la Arad sunt dorite Claudia Pop şi Ancuţa Stoenescu, două jucătoare ofertate şi în anii trecuţi. Cele două internaţionale negociază şi cu alte echipe, printre care şi CSU Alba Iulia.
Deşi în jurul formaţiei din Cetatea Unirii circulă informaţii conform cărora s-ar înscrie încă de pe acum în lupta pentru titlu, de la vorbe până la fapte e drum lung. Iar exemplele echipelor din Sfântu Gheorghe, Târgu Mureş şi Satu Mare, care au avut sau încă mai au mari probleme cu respectarea contractelor, trebuie să le pună în gardă pe jucătoare. Oficialii arădeni s-au interesat şi de situaţia Anitei Meszaros, dar pivotul naţionalei şi-a prelungit contractul în Franţa, cu divizionara secundă din Reims. Per total, încă e prematur să vorbim de transferuri, atâta timp cât mai sunt de făcut alţi paşi importanţi, luna iulie fiind destinată în special campaniei de achiziţii. Un cuvânt greu de spus îl va avea şi staff-ul tehnic, iar în acest sens există tratative pentru aducerea unui alt antrenor. Primul nume vehiculat este Dan Fleşeriu, care ar urma să facă tandem, la fel ca la lotul sub 20 de ani, cu Moni Brosovszky, dar există şi alte variante, una chiar din străinătate.
În altă ordine de idei, noua siglă a echipei are un desing nou, în culorile galben-albastru: „Noul logo îmbunătăţeşte imaginea prin estetica excepţională care o are. Vrem să fim identificaţi printr-o siglă care să ne reprezinte prin designul în care se regăsesc culorile clubului, simbolul sportului pe care îl reprezentăm şi doi dintre cei mai importanţi sponsori ai noştri”, spune preşedintele Univ.Goldiş ICIM, Marcel Urban.
S.A.

Recomandările redacției