gombosFostul finanțator al celor de la Crișul Chișineu-Criș nu a putut sta departe de sportul-rege nicio lună de zile și s-a alăturat conducerii celor de la CS Ineu. Campioana Ligii a IV-a Arad dispută chiar miercuri barajul de promovare în eșalonul trei, iar venirea lui Karoly Gombos în Țara Zărandului cade numai bine. Probabil, omul de afaceri le pregătește o primă de promovare lui Georgiu et. comp. în cazul în care vor trece de Kinder Paleu, colaborarea urmând să continue în Liga a III-a.
Despre implicarea lui Gombos la gruparea de pe Crișul Repede se vorbește de ceva zile, dar sâmbătă a și făcut cunoș­tință cu membrii conducerii ineuane, concluzia întâlnirii fiind una pozitivă. „Înainte de antrenamentul de sâmbătă dimineață, a avut loc o ședință la sediul clubului, la care au participat și domnul primar Călin Abrudean, dar și noul membru al familiei noastre, domnul Karoly Gombos. Ca iubitor al fotbalului, dânsul ne va sprijini și la baraj, iar detaliile viitoarei colaborări cu conducerea clubului nostru vor fi fixate după mult dorita promovare în Liga a III-a. Domnul Gombos are și o afacere în orașul Ineu, sperăm să fie alături de noi și pe mai departe pentru un proiect solid. Pentru sportul din Ineu, o persoană pasionată ca dânsul este un mare câștig”, a precizat Adrian Abrudean.
Ținând cont de cele petrecute în trecut, unul dintre fotbaliștii ineuani nu ar trebui să fie fericit de revederea cu Karoly Gombos. Omul de afaceri nu s-a despărțit în relații amiabile de directorul tehnic, Ghiță Drăgan și antrenorul-jucător, Alin Drăgan, care au activat la Crișul Chișineu- Criș până acum un an de zile. „Alin este un fotbalist valoros, profesionist, care își face meseria cum știe mai bine. Nu cred că va fi nicio problemă între cei doi, cred că securea războiului a fost îngropată deja”, a mai „Știli” Abrudean. Acesta s-a documentat sâmbătă după-amiază, la fața locului, despre adversarul de la baraj. Kinder Paleu a găzduit-o pe Liberty Salonta, ocazie cu care a primit și medaliile de campioni ai județului Bihor.

Recomandările redacției