paninCariera de fotbalist al lui Cristian Panin la CFR Cluj s-a încheiat odată cu comunicatul oficial emis de conducerea din Gruia. Aceasta a anunțat că nu mai puțin de nouă fotbaliști care au apărat culorile finalistei Cupei României nu mai fac parte din planurile lui Mircea Rednic, printre aceștia aflându-se și fundașul de bandă arădean. „Panin nu va mai juca, a ajuns la o vârstă, am stat de vorbă și m-a anunțat de acest lucru. Este un băiat foarte serios și am vorbit cu el să rămână în club. Nu ar vrea să devină antrenor, dar s-ar putea să facă parte din staff-ul administrativ. Probabil, o să îi găsim o funcție și în acest fel o să îl păstrăm în club. Este cel mai vechi om al nostru și îl respectăm pentru tot ce a făcut pentru CFR”, spunea Iuliu Mureșan în urmă cu câteva zile.
Fotbalistul crescut de Romvest și lansat în fotbalul mare de UTA a bifat nouă sezoane și 192 de partide în tricoul CFR-ului. A câștigat nu mai puțin de 8 trofee: trei campionate, trei Cupe ale României și două Supercupe, dar și-a îndeplinit și alte două visuri. A fost convocat de două ori la Naționala României și a evoluat în grupele celei mai prestigioase competiții inter-cluburi, UEFA Champions League.
Actualul antrenor al „Bătrânei Doamne” cunoaşte foarte bine planurile „feroviarilor” cu Panin, însă dacă acestea nu se concretizează, s-ar putea să existe o ofertă pe adresa experimentatului fotbalist. „Eu știu că Panin va face parte din stafful CFR-ului, iar pentru el, personal, ar fi excelent să rămână la un club serios, cu aspirații mari. Dacă se întâmplă altceva cu el și ar dori să mai joace fotbal, l-am primi cu brațele deschise la UTA. E un fotbalist bun, care știe exact ce înseamnă acest club pentru Arad și fotbalul românesc”, a precizat Adrian Falub.

Recomandările redacției