autocamionPoliţiştii de frontieră de la S.T.P.F. Nădlac au depistat un cetăţean azer care conducea un autocamion marca ,,MAN”, care figura ca „bun căutat pentru confiscare” de autorităţile germane.
În data de 13 mai, în jurul orei 21.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat cetă­ţeanul azer Baghrov R., în vârstă de 42 de ani, conducând un autoca- mion marca „MAN”, având număr provizoriu eliberat de autorităţile maghiare.
Cu ocazia controlului de frontieră, persoanei respective i s-a solicitat să prezinte, pe lângă documentele de identitate şi documentele maşinii.
„În urma verificărilor efectu­ate, poliţiştii de frontieră, au constatat că vehiculul figurează ca «bun căutat pentru confiscare», alertă introdusă de autorităţile germane la începutul anul 2009. Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, până la finalizarea cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, comisar şef Daniel Iancu.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit persoanei în cauză actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de tăinuire la furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Recomandările redacției