icimŞi în sezonul viitor al cupelor europene Univ Goldiş ICIM va participa în CEWL. O competiţie pe care trupa arădeană a câştigat-o de două ori în trei participări. Situaţia actuală nu permite echipei arădene să se întindă mai mult decât îi permite… „plapuma”, lucru care se regăseşte în comunicatul emis de conducerea Univ Goldiş ICIM:
„În şedinţa din data de 14.06.2013 a Comitetului Director al C.S. Baschet Arad, s-a hotărât, următoarele:
– Întrucât, deocamdată, la bugetul clubului pentru viitorul sezon contribuie doar Universitatea de Vest Vasile Goldiș şi Primăria Municipiului Arad și pentru a nu pune în pericol viitorul echipei, date fiind datoriile pe care C.S. Baschet Arad le are faţă de jucătoare şi staff-ul echipei din sezonul trecut 2012-2013 (restanţe 3 luni la salarii şi 2 prime de obiectiv), în urma unei analize obiective s-a ajuns la concluzia că o participare în FIBA Eurocup Women nu este potrivită în contextual actual. Asta în ciuda faptului că atât noi cât şi suporterii ne-am fi dorit participarea în această competiţie.
– În aceste condiţii, Comitetul Director a hotărât ca echipa Univ. Goldiş ICIM Arad să participe în sezonul 2013-2014 tot în Liga Europei Centrale, mai ales că situaţia impune acest lucru, echipa noastră având de apărat titlul de campioană a acestei competiţii intercluburi.”

Recomandările redacției