autoAdministraţia judeţeană intenţio­nează să-şi reînnoiască parcul auto. Consiliul Ju­deţean nu achiziţionează însă autoturisme pentru propria activitate, ci autoutilitare pentru structurile din subordine.
Achiziţia de autoutilitare se va face prin licitaţie, fiind deja publicat un anunţ de participare. Peste 190.000 de lei este dispus Consiliul Judeţean să achite pentru cele trei autoutilitare care, vor ajunge la unităţi din administrare. Oferta este valabilă până pe data de 2 iulie. Potrivit proiectelor din bugetul administraţiei, de două autoutilitare este nevoie la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. De asemenea, de o autoutilitară are nevoie şi Spitalul de Psihiatrie Mocrea. Achiziţiile se fac din bugetul Consiliului Judeţean.
Anul trecut în toamnă, o achiziţie de autoutilitare a făcut administraţia jude­ţeană pentru Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Este vorba de trei autospeciale noi, pentru transportul echi­pei pirotehnice, pentru transportul echi­pajelor şi ambarcaţiunilor la intervenţii.

Recomandările redacției