alin-dragan-gol-barajTrupa lui Adi Abrudean a ieşit triumfătoare din duelul cu bihorenii lui Zsolt Muznay în meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, disputat aseară pe Arena „Cetate” din Alba Iulia. Fostul stelist a aliniat o formaţie disciplinată, pe care tabăra arădeană a avut maturitatea necesară s-o contracareze.
Ineul a conştientizat miza şi a încercat să surprindă din start. Nădăban a tras de la 25 de metri (2), dar Gheţe a fost pe fază, apoi a venit rândul lui Georgiu să expedieze un trasor bun (10), la mică distanţă de ţintă.
Meciul s-a echilibrat, bihorenii au încercat să împingă spre poarta lui Paşcalău, dar defensiva arădeană a fost atentă şi a blocat tot.Ineul a reluat ata­curile şi Nădăban l-a deschis în careu pe Alin Drăgan, al cărui şut din 8 metri a fost deviat în corner de un picior advers (30).
Zărăndanii au accelerat şi au marcat când aveau mai mare nevoie: Cornea şi-a depăşit adversarii în banda dreaptă, a centrat în buza careului mic, de unde Alin Drăgan a înţepat în stil de mare atacant, la colţul lung, 1-0! (44).
Cu avantajul asigurat la pauză, tabăra arădeană a lăsat impresia că se gândeşte la conservare. Au apărut două situaţii bune din partea celor din Paleu, ambele cu Balla în rol de protagonist, dar Ovidiu Paşcalău şi-a arătat clasa în amândouă fazele şi a oprit pericolul. Minutele au curs apoi fără ca Ineul să mai aibă emoţii mari şi, pe măsură ce finalul s-a apropiat, a devenit limpede că promovarea e acontată. După trei ani, în Ţara Zărandului e iar sărbătoare!
Formații:
Ineu: Pașcalău – Sabău, Iaroș, Nicolau – Cornea, Georgiu, Iambor, Talpaș – Petcuț (75 Sg. Popa), Nădăban (90 Berar) – Drăgan (88 Malancu).
Kinder: Ghețe – Catană (65 Mihuţ), Mureşan, Lupuţ, Tătar – Balea, Ştefan, Rogojan, Balla – Kiss, E. Popa.
Arbitri: Dan Dreve – Gero Szabo, Claudiu Lucaciu (toţi Cluj). Observatori: Dan Monea, Ion Cavai (ambii Cluj).

Recomandările redacției