pascalau albaPentru microbiştii arădeni, arena din oraşul Marii Uniri nu induce amintiri prea plăcute. Aradul are două episoade triste acolo, „Haina de blană” şi barajul pierdut în faţa Rocarului.
Pentru portarul Ineului, Ovidiu Paşcalău, stadionul Cetate are însă altă rezoluţie. Goalkeeper-ul alb-albaştrilor a câştigat acolo un baraj de promovare în liga secundă pe când străjuia poarta lui ACU, iar acum tocmai a savurat un nou triumf pe tărâm ardelean.
„Terenul îmi poartă noroc, e a doua promovare reuşită la Alba Iulia. Mă aşteptam să am de lucru în partea a doua, am intuit în vestiar că ne vor ataca mai mult. Nu mai aveau nimic de pierdut, important e că ne-am făcut treaba cu toţii şi că am promovat”, a punctat Paşcalău.
Portarului născut în Lipova i-a dat de lucru singurul fotbalist bihorean cu trecut în Arad, Istvan Balla, autor a două şuturi succesive rezolvate cu brio de experimentatul arădean. Micuţul mijlocaş lateral a jucat la ACU însă nu în aceeaşi perioadă cu Paşcalău, care i-a apreciat calităţile: „El a venit la ACU exact când am plecat eu. E rapid, joacă perpendicular, a avut şuturi periculoase. Important e că le-am scos, nu?”

Recomandările redacției