alin draganE golgeterul echipei, cu 22 de goluri marcate în campionatul Ligii a IV-a. La Alba Iulia, Alin Drăgan şi-a mai trecut unul în cont, iar golul de acolo are cea mai mare greutate, fiind cel care a decis promovarea.
„O promovare muncită, după un an greu, care ne face să fim cu atât mai fericiţi cu cât ştim că am jucat tot pe teren, nimic în afară”, spune atacantul în vârstă de 31 de ani, încrezător în ce poate să aducă viitorul la Ineu: „Sper să continuăm pe aceeaşi linie. Probabil că vor mai veni jucători, aici conducerea ştie, dar eu zic că avem o echipă frumoasă”.
Drăgan e urmat în topul marcatorilor Ineului de Sergiu Popa, cu 15 goluri, şi de Vasile Georgiu, care a punctat de 13 ori.
„A fost un an bun, am fost golgeter, mă bucur că am ajutat echipa şi că băieţii m-au ajutat pe mine, în primul rând”, a comentat Drăgan, remarcând că promovarea obţinută cu Ineul era singura care îi lipsea. „Mielul” a promovat cu UTA din B în A şi cu ACU din C în B. „Acum le am pe toate la activ. Mai am un singur vis, să promovez cândva în viitor cu Crişul (n.r. echipa din oraşul natal). Sper să se împlinească într-o bună zi şi acest vis”.
Până atunci, gândurile atacantului care a mai jucat la MTK Budapesta, FC Naţional şi Jura Sud (Franţa) se leagă de Ţara Zărandului. „Eu îmi doresc să continui aici, dacă mai sunt dorit. Mi se termină contractul, vom vedea ce stabilim. Eu m-aş bucura să merg mai departe cu Ineul”, a mărturisit Drăgan.

Recomandările redacției