stili barajFostul mijlocaş al Ineului se bucură de performanţa pe care o poate aprecia drept cea mai importantă din cariera sa de până acum. Chiar dacă şi-a condus echipa să joace cu promovarea din divizia secundă pe masă acum cinci ani, promovarea câştigată la Alba Iulia are un strop de savoare în plus.
„A fost o partidă dificilă, am ştiut ce ne aşteaptă, dar am ştiut şi să avem un plus faţă de adversari. Ne-am impus la limită, e adevărat, dar jocul l-am controlat tactic şi ne-am atins obiectivul. La un asemenea meci, le-am cerut băieţilor organizare foarte bună pe faza defensivă, pentru că orice greşeală costă. Au respectat sarcinile”, a declarat mulţumit „Ştili”. Siguranţa arătată de trupa din Ineu pe parcursul confruntării de miercuri seară confirmă spusele antrenorului. Cei de la Kinder Paleu au fost cu adevărat periculoşi doar în prima parte a actului secund, când portarul Paşcalău şi linia din faţa lui au rezolvat problemele.
„Era normal ca bihorenii să forţeze egalarea, dar şi în repriza a doua am fost periculoşi, pe contre. Cu mai multă atenţie, puteam câştiga la scor şi mai mare”, a remarcat antrenorul arădenilor.
Adi Abrudean anunţă că la Ineu se doresc din nou lucruri frumoase, capabile să reînvie ce se întâmpla acum un deceniu.
„Vom stabili zilele următoare obiectivul. Cert e că avem, alături de primărie, un investitor important, în persoana domnului Karcsi Gombos, care a fost lângă noi la baraj şi a ajutat deja echipa. Are ambiţii mari, domnul primar Călin Abrudan are şi el ambiţii mari, eu, la rândul meu, am aceleaşi ambiţii mari, iar jucătorii îşi doresc să evolueze cât mai bine. Vom face un lot experimentat ca să atacăm primele locuri, o combinaţie între jucători cu experienţă şi tineri”, a concluzionat tehnicianul zărăndanilor, aruncat în aer de băieţii săi, la propriu, în clipele de bucurie de la sfârşitul meciului!

Recomandările redacției