Poliţiştii cercetează mai multe persoane suspectate de săvârşirea unor furturi. Doi bărbaţi din Secusigiu au fost prinşi în flagrant. În data de 20 iunie, poliţiştii Secţiei nr. doi de Poliţie i-au prins în flagrant pe Florin R., şi Victor P. Cei doi au fost depistaţi în timp ce sustrăgeau piatră din terasamentul căii ferate, situată la ieşirea din Cartierul Micălaca spre Vladimirescu. Pe numele acestora au fost intocmite acte premergatoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Poliţiştii Secţiei nr. unu de Poliţie au depistat mai multe persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni de furt. Astfel, a fost depistat Francisc F., de 32 ani, din Arad, care în perioada lunilor martie-mai, a sustras cinci biciclete şi Nicolae C., de 45 ani, din Arad, care a sustras o bicicletă în valoare de 800 de lei, din casa scării unor blocuri situate pe raza Cartierului Aurel Vlaicu. „Faţă de Francisc F., s-a dispus începerea urmării penale, iar Nicolae C. este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.
De asemenea, poliţiştii l-au prins în flagrant pe Mircea O., de 31 ani, din Arad, care a sustras din incinta unui magazin, produse alimentare în valoare de aproximativ 1.800 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, continuându-se cercetările faţă de acesta în vederea stabilirii întregii activități infracționale.
(C.G.)

Recomandările redacției