rusuAtletul arădean se află în faţa celor mai importante competiţii din acest an. Atletul de la CSM Arad va merge pe 6 iulie la Balcaniadă, pentru ca în perioada 20-24 iulie, să concureze la Rieti, în Italia, la Europenele de juniori.
Elevul profesorului Constantin Miclea vine după un cantonament la Snagov, iar acum se pregăteşte la Arad, pe stadionul Gloria. „Raul nu se află în cea mai bună formă, iar la Snagov nu s-a pregătit cum trebuie. Acum lucrez cu el şi încerc să îl readuc la nivelul său obişnuuit. Nu a mers la Internaţionale pentru că arunca slab, în jur de 65 de metri, rezultat cu care ar putea rata şi finala europeană. La Balcaniadă sper să ia o medalie, iar pentru europene trebuie să îşi revină, să arunce peste 70”, ne-a declarat Constantin Miclea.
Un alt elev al profesorului arădean, Denis Both, a trecut puţin pe lângă ca­lificarea de la Mondialul juniorilor II. „Pentru câţiva centimetri a ratat baremul, care era de 62 de metri. Deşi a avut aruncări de peste 65, ele nu au fost validate de arbitri. Este un copil bun, aflat în primul an la juniori II”, spune antrenorul său.

Recomandările redacției