purece-pavelDupă un prim-sezon destul de bun în Liga 1, Florin Purece nu a dus lipsă de oferte de la formații din elită. La începutul acestei săptămâni, mijlocașul de 21 de ani era dat în curtea lui FC Brașov, cu care ar fi trebuit să semneze un contract pe trei ani de zile. Însă, din informațiile noastre, tocmai durata acestei înțelegeri avea să-l îndepărteze pe fotbalistul crescut de Atletico de gruparea de sub Tâmpa.
De două zile, Purece este din nou la Chiajna și este pregătit să semneze o nouă înțelegere cu ilfovenii. Deși a retrogradat la finalul sezonului trecut, Concordia ar putea fi primită din nou în Liga 1, iar arădeanul ar fi mulțumit să mai joace cel puțin un sezon în primul eșalon, la un club ce oferă condiții bune de joc și antrenamente. Dacă, totuși, Chiajna nu va evolua în elită, mijlocașul ofensiv ar putea fi împrumutat de ilfoveni la Năvodari, Corona sau chiar FC Brașov. Cert este că e greu de crezut că arădeanul va accepta să coboare un eșalon după ce a prins gustul Ligii 1.
Nu este exclus ca la Năvodari sau Corona, Florin Purece să se întâlnească din nou cu Marius Chindriș. Colegi de gene­rație la Atletico, cei doi evoluau cu UTA în Liga a II-a, iar acum ambii au oferte de la formațiile din jumătatea inferioară a Ligii 1. În schimb, pentru Richard Filaret, Atletico Arad poartă tratative cu un club de Liga a 2-a.

Recomandările redacției