steauaÎn lipsa lui Gigi Becali, încarcerat la Jilava pentru 3 ani şi şase luni, Steaua ar putea să-şi facă rost de un sponsor puternic şi influent. Subsidiara Gazprom Neft- NIS j.s.c Novi Sad a inaugurat oficial vineri la prânz două staţii sub brand-ul Gazprom în România. Staţiile se află la kilometrul 59 pe autostrada Bucureşti – Piteşti, în judeţul Dâmboviţa.
La eveniment a fost prezent şi Victor Hrebenciuc, cel care se ocupă în ultima vreme, din umbră, de starea materială a Stelei. Astfel, nu ar fi exlus, ca, mai devreme sau mai târziu, Gazprom să devină sponsor al formaţiei din Ghencea. Gazprom este sponsor al Ligii Campionilor şi al formaţiilor Zenit, Chelsea şi Vitese.
În acest moment reţeaua Gazprom cuprinde 12 staţii de distribuţie carburanţi în România. A doua fază a programului de dezvoltare a reţelei în România include construcţia a încă 20 de staţii de distribuţie carburanţi. În total, până la sfârşitul anului, în România reţeaua Gazprom va cuprinde 50 de staţii de distribuţie carburanţi.
Kirill Kravchenko, CEO NIS şi Deputy CEO for Foreign Asset Management al Gazprom Neft şi-a exprimat în numele companiei dorinţa de asociere cu cel mai puternic brand sportiv din România: „Sper că cu această ocazie, profitând de faptul că domnul Hrebenciuc este aici, Gazprom să se apropie de Steaua şi să câştige un nou trofeu european”. Viorel Hrebenciuc a întâmpinat cu zâmbete aceste vorbe.

Recomandările redacției