cibaOdată încheiat episodul Europa, la Chișineu-Criș drumul fotbalistic merge mai departe sub aureola Crișului.
Divizionara D era angrenată în lupta pentru promovare anul trecut, dar a pierdut teren în a doua jumătate a turului. În timpul scurtei și eșuatei aventuri cu Europa, la Crișul au jucat cei de la Progresul Nădab, iar sezonul a fost încheiat cu o echipă de juniori, protagonistă a celebrului meci cu Gloria în care Roman Eșanu a marcat 14 goluri…
Daniel Cherecheș l-a convocat pe Lucian Ciba pe bancă, cei doi mai colaborând în două rânduri. Prima dată s-a întâmplat tot la Crișul, dar relația a fost scurtată brusc pentru că fostul mijlocaș a plecat la Sebiș ca antrenor principal. Apoi, Cherecheș și Ciba au încheiat campionatul trecut în tabăra defunctei – de acum – Europa.
Ziarul Crișul scrie că antrenorul care a promovat cu Crișul Alb Buteni în Liga a IV-a arădeană a condus marți primul antrenament. Sursa citată menționează că din lotul Europei a rămas doar localnicul Ciornei, dar s-ar putea ca și Pirtea să intre în schemă. În rest, Crișul inten­ționează să-i recheme pe Faur, Ignat, Rus și Dema, plus juniorii Jivan, Popa, Sechereş, Pantea şi Fluieraş.
Se cunosc și primii parteneri de amicale – Unirea Sântana (10 iulie) și Național Sebiș (13 iulie). Ambele confruntări sunt programate la Chișineu Criș.

Recomandările redacției